top of page

Despre noi

Executăm mobilă la comandă, pe gustul dumneavoastră și cu specificațiile de care aveți nevoie. Asamblăm orice fel de mobilier, Dedeman, Casa Rusu, Mobexpert, Ikea, etc

Echipa Evoluk

Testimoniale

WhatsApp%20Image%202020-11-09%20at%2019.

Cătălin și Georgiana

Suntem un business de familie cu background in design de mobilier. Împreună ne-am unit forțele și ne-am urmat visul de a oferi servicii de mobilier la comanda profesionist și de calitate. Depunem suflet și dragoste în pasiunea noastră și dorim să cioplim în realitate viziunea dumneavoastră pentru casă. 

Elena Diaconu

Multumesc Domnul Catalin, executie si montaj ireprosabil, va recomand cu placere, celor care au nevoi de dumneavoastra

Florentina

O echipa in adevaratul sens al cuvantului, oameni seriosi si muncitori, cum rar mai intalnesti (cel putin in acest domeniu). Va multumesc pentru tot efortul de a-mi crea fix ceea ce-mi doream in materie de mobila si pentru profesionalism!

Simona

Un profesionalist cum rar mai intalnesti in zilele noastre. Un om care pune suflet in tot ceea ce face.Un om care pune pe primul loc lucrul bine facut si nu banii.
Am tot lucrat cu diversi meseriasi dar niciunul ca dumneavoastra.

Tatiana Rupa

Va multumesc din suflet si va recomand cu drag tuturor, sunt super indragostita de noua mea bucatarie care a iesit atat de minunat datorita efortului si muncii voastre. Sunteti adevarati profesionisti, de la ineput pana la sfarsit, de la toate sfaturile si indrumarile pe care ni le-ati dat pana la finalul ultimului mic detaliu. Trebuie sa mentionez ca nu a fost doar o munca de tamplarie si montaj, a fost adaptare dupa o constructie cu mari defecte dar voi ati gasit solutii sa iasa superb si pentru asta nu pot spune decat VA MULTUMESC Georgiana si Catalin sunteti THE BEST

bottom of page